Social Icons

Tuesday, 10 June 2014

FIGHTING WITH YOUR BEST BUDDY- Bagi mereka yang bertanya!



This entry is mainly for my Shaklee business. Ever since I uploaded my experiment with Lecithin,

http://nimboking.blogspot.com/2014/06/agent-burner-my-fat-and-lecithin.html

I got many messages via FB and what apps to know more about my #setkurusku.

As I keep on replying their texts, I found out I almost answer to similar questions and it is more efficient if I share it here. Next time if any of my friends ask, I can just copy paste this link to them.



 Set ini terdiri dari beberapa produk yang telah disyorkan. Walaubagaimanapun, ini adalah blog saya dan saya adalah pengguna mengikut cara yang telah disampaikan kepada saya dan ianya terbukti berkesan, maka lebih ikhlas saya kongsi apa yang saya guna. Jika anda dapati ianya lain dari apa yang anda pernah dengar, itu cerita anda yang saya tak pasti jadi atau tak. Yang saya pasti, cerita saya menjadi.



OK..

1) Alfalfa untuk proses detox. Ini penting bagi nak buang benda-benda tak berguna, najis, asap asap karat dalam badan kita. Kasi cuci bersih. Kira nak overhaul kena ada agent detox ni.

** Sesetengah yang memang badan besar dan banyak kedegilan toksik dan sampah sarap dalam badan, terutama lelaki, disyorkan amik Herb-Lax juga. Ini kasi proses overhaul kaw kaw. 
 ** Ini juga bagus bagi perokok!

2) Lecithin untuk pecah lemak. Ini penting sebab bila kita makan, lemak tu mengalir, lekat bawah kulit. Hari Isnin sampai Jumaat, cuba kira berapa tebal punya lekat. Itu belum kira hari Sabtu dan Ahad dengan function BabyShower, Mothershower, Shower husband and wife, kenduri kendara. Berapa banyak kari masuk dalam badan! Jadi ini membantu menghakis yang lama dan yang baru masuk takdelah terus nak lekat. Pengambilan yang berterusan akan membantu untuk proses bentuk badan.

 ** Orang perempuan akan mula nampak kat bahagian celah peha yang dulu berselisih. Kalau ikut cara pemakanan dan peraturan yang disyorkan, dalam masa 3 minggu akan boleh rasa longgar bahagian perut, bontot dan peha. 
**Orang lelaki pasti akan rasa perubahan diperut yang bulat macam belon tu. Kecut lah sikit belon tu. Boleh ukur dengan tali pinggang yang digunakan. 

3) ESP atau CINCH. Ini adalah sumber protein yang diperlukan dalam badan. Senang cerita protein ni nak bantu rasa kenyang. Bila ambil ni, takdelah selalu lapar. Dan nanti akan perasan yang makan pun tak boleh pergi banyak macam selalu. Nafsu tu ada tapi perut dah tak boleh terima.

** Orang perempuan digalakkan ambil ESP bagi kesihatan menyeluruh, kulit yang lembab dan tenaga yang banyak. Terutama mereka yang bekerja. 
** Orang lelaki digalakkan ambil CINCH sebab pembakaran dia lebih cepat. CINCH juga memelihara otot agar tak terhapus bersama lemak. Jadi takdelah turun berat badan tapi nampak lembik! 

4) Omegaguard. Ini saya panggil Agent Booster. Dia memaksimakan proses-proses di atas. Kalau nak result cepat, kena ada ini.

** Omega juga bagus untuk otak terutama kanak-kanak yang sedang membesar. Check out my entry about it here:

http://nimboking.blogspot.com/2014/06/food-for-brain-omega.html

 Jadi 4 serangkai atau buddy2 ni cukup untuk bagi result yang berkesan. Yang tak berkesan tu bila MALAS dan salah cara pengambilannya

Bila dah ada ni, kita cerita lebih lanjut…ya.

Mommy with her #setkurusku and her style replying what apps messages
110614


enough said!!


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Sample Text

Sample Text

 
Blogger Templates